Sjöbris Café & Bistro öppnar på Södra Kajen - Sifab

Sjöbris Café & Bistro öppnar på Södra Kajen

Lördagen den 21 maj slår nya Sjöbris Café & Bistro upp dörrarna på Södra Kajen. Därmed kan Södra Kajen på nytt erbjuda ett trevligt fika och matställe, granne med turistbyrån och med vy ut över hamnen.

Bakom Sjöbris Café & Bistro finns både branscherfarenhet och förnyelse. Inriktningen är att vardagar börja morgonen med att servera kaffe och frukostbullar samt en nyttig frukostbuffé att starta dagen med.

Måndag till torsdag serveras det soppbuffé med 2-3 olika soppor, gott närbakat bröd med tillbehör. Fredagar bjuds det på en överraskning till lunch.

Lördag och söndag serveras helgbrunch. Förutom detta finns det glass, mjukglass, våfflor och annan god fika till ett rikt utbud baristakaffe.

- Vi ser fram emot att erbjuda simrishamnsbor och besökare en trevlig fika eller matupplevelse, säger Helena Stam, Sjöbris Café & Bistro.

Vår ambition i sommar är att gästerna skall få något gott i sig och njuta av den fina hamnutsikten. Till hösten fortsätter vi att ha öppet och har planer på musikframträdanden, quizz och andra aftnar med tema. I planerna ingår också att på sikt servera öl och vin.

- Det känns riktigt bra att Södra Kajen åter får ett mat- och fikaställe, säger Per-Olof Järvegren, VD för SIFAB. Sjöbris har inför övertagandet av lokalerna visat ett intressant koncept som vi tror på.

- Nu är i princip samtliga lokaler uthyrda. Det innebär att det är mer liv och rörelse i huset är någonsin med en intressant hyresgästmix, fortsätter Järvegren.

Simrishamns Industrifastigheter AB (SIFAB) har till uppgift att medverka till att tillgodose näringslivets och verksamheters lokalbehov och därigenom främja kommunens utveckling, nyföretagande och tillväxt. Bolaget ska byta namn till Simrishamns Näringslivsutveckling AB (SINAB).

Är du intresserad av att veta mer kan du få information genom att kontakta Helena Stam på mobil 0734-004228 eller på http://www.sifab-simrishamn.se/ eller kontakta Per-Olof Järvegren på 0414- 81 96 44.